Audio

Zpestřete si léto s produkty Sony

Posted on

Léto se pomalu rozjíždí a s ním nás čeká čas výletů, dovolených a jiných letních radovánek. Vyberte si mezi našimi tipy na technologické novinky od Sony, ať už to jsou sluchátka na cesty, přenosný reproduktor, smartphone se skvělým fotoaparátem či vlogovací kamera. S nimi bude léto ještě větší zábava!

Ideální parťák k vašemu smartphonu

Hledáte lehká a pohodlná bezdrátová sluchátka, se kterými si užijete hudbu na maximum a zároveň budete stále na příjmu? Přestaňte hledat, přesně pro vás jsou nová sluchátka Sony LinkBuds S. Nejmenší a nejlehčí skutečně bezdrátová sluchátka na světě s potlačením okolního hluku a vysokým rozlišením, LinkBuds S, vám nabídnou nevídaný komfort pro celodenní nošení. Navíc jsou vyrobeny z recyklovaného plastu. Svou oblíbenou hudbu si budete moci vychutnávat až 20 h, zároveň vám bude stačit 5 minut nabíjení pro dalších 60 minut poslechu. Sluchátka se přesně přizpůsobí vašim potřebám. Potřebujete slyšet, co se děje kolem vás? Pomůže špičkový ambientní režim. Ruší vás hluk ve vlaku? Zapněte si pokročilé potlačení okolního hluku. Pokud často telefonujete, se sluchátky si užijete opravdu zřetelné hovory bez šumu. Sluchátka navíc podporují kodek LDAC, hudbu tak můžete poslouchat ve vysokém rozlišení. Sluchátka jsou k dispozici ve třech lákavých barvách – černé, bílé a ecru.

Pozvedněte své cestovní vlogy

Chystáte se na cesty a potřebujete spolehlivý fotoaparát, se kterým snadno zaznamenáte všechny vaše úžasné výlety? Přesně pro vás je vlogovací fotoaparát Sony ZV-E10. Neuvěřitelně kompaktní vlogovací fotoaparát s výměnnými objektivy ZV-E10 budete mít vždy po ruce, snadno tak zachytíte každý moment, kdykoliv a kdekoliv budete chtít. Fotoaparát je stvořen pro co nejintuitivnější natáčení videa – vy máte nápad, vše ostatní vyřeší fotoaparát. Vytvořte efekt rozmazaného pozadí stisknutím jednoho tlačítka nebo jednoduše přepněte na záznam zpomalených záběrů. Pokročilé automatické ostření zaručuje, že snímané objekty budou vždy ostré a systém stabilizace zajistí, že vaše záběry nebudou za chůze nijak roztřesené. Dokonalý bude i váš zvuk, vestavěný směrový mikrofon se třemi vložkami nahrává jasný a čistý záznam, s ochranou proti větru se nebudete muset o kvalitu zvuku bát ani za nepříznivého počasí. Fotoaparát ZV-E10 s výměnnými objektivy otevírá nové možnosti vlogování, vyberte si z více než 60 objektivů a ukažte, co ve vás je!

Smartphone pro kreativní duše

Toužíte po smartphonu, který bude držet krok s vašimi ambicemi? Ať už jste fotograf, vášnivý mobilní hráč nebo potřebujete jednoduše streamovat, nová Xperia 1 IV je tu přesně pro vás. Charakteristický design v provedení s prémiovými materiály v sobě skrývá ty nejlepší technologie Sony. Xperia 1 IV je prvním smartphonem se skutečným optickým zoomem a nahráváním videa ve 4K HDR při 120 snímcích za sekundu všemi objektivy, nic už tak nebude omezovat vaše kreativní vize. 4K HDR OLED s obnovovací frekvencí 120 Hz vás okouzlí, ať už sledujete videa nebo hrajete hry. Mobilní hráči navíc ocení 240Hz skenování dotyku pro ještě větší přesnost nebo možnost přímého streamování do počítače. Maximální výkon zaručí nejnovější platforma pro mobilní zařízení Snapdragon® 8 Gen 110. Nemusíte se však bát, že by vám rychle došla energie, 5000mAh baterie vás nenechá na holičkách. K dispozici v matném provedení ve třech elegantních barvách – fialové, černé a bílé.

Hudba bez hranic

Buďte slyšet, ať se vydáte kamkoli. Přenosný bezdrátový reproduktor Sony XG300 budete mít vždy po ruce, ať už pořádáte párty, vyrážíte do města nebo se chystáte na pláž. Stačí dobít baterii, popadnout držadlo a vyrazit. V designovém těle reproduktoru Sony XG300 s výsuvným držadlem se skrývá jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit, která vytváří větší akustický tlak, a zajišťuje tak vysoce kvalitní výkonný zvuk, který je ideální pro jakoukoliv venkovní party. Potřebujete opravdu působivý zvuk, který vám vyrazí dech? Zapněte funkci MEGA BASS a můžete si užívat hluboký a rázný zvuk basů. Chcete si připadat jako na koncertě? Zapněte funkci LIFE SOUND a můžete si vychutnat atmosféru živé hudby. Hudbu můžete doprovodit i světelnou show, v aplikaci Sony | Music Center si vyberte z celé řady různých světelných efektů. Skvělá výdrž na baterie 25 h zaručuje, že reproduktoru nedojde dech dříve, než vaše party skončí. Navíc z vybitého stavu se za 10 minut nabíjení dostanete až na 70 min poslechu. Reproduktor je také prachotěsný a vodotěsný – nenechte se ničím svazovat a žijte život naplno!

Výrazný kontrast a strhující zvuk

Kromě cestování a venkovních radovánek k létu patří i filmové večery. Pokud si potrpíte na špičkovém obraze a perfektním zvuku, pak vaší pozornosti nesmí ujít OLED TV Sony Bravia XR A80K, který vám nabídne obraz s úžasným kontrastem, věrnými barvami a opravdovou černou, doplněný zvukem přímo z celé obrazovky. Technologie XR OLED Contrast Pro panelu OLED se stará o to, aby TV A80K zesilovala barvy a kontrast ve světlých oblastech, dík čemuž si můžete vychutnat mimořádně sytou černou a špičkový jas. Technologie Acoustic Surface Audio+™ vytváří z obrazovky vícekanálový reproduktor, zvuk tak bude naprosto dokonale ladit s děním na obrazovce. S tímto televizorem získáte přístup k exkluzivní službě Bravia Core, kde na vás čeká velké množství filmů v té nejvyšší kvalitě. Televizor je navíc ideální volbou pro konzoli PlayStation 5. Rozlišení až 4K, vysoká obnovovací frekvence až 120 sn. / s, funkce Automatické mapování tónů HDR a automatický herní režim zajistí neuvěřitelně rychlý a plynulý herní zážitek s tou nejvyšší obrazovou kvalitou. Díky minimalistickému elegantnímu designu se bude televizor ve vašem obývacím pokoji doslova vyjímat. Televizory této řady jsou dostupné v úhlopříčkách 55“ 65“ a 77“.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz