Hry

Vylepšená sada AVerMedia Live Streamer 311S pro začínající tvůrce přichází na trh

Posted on

Společnost AVerMedia, přední světový výrobce zařízení pro sdílení herního obsahu, uvádí na trh Live Streamer 311S – BO311S. Nová sada produktů pro streamování obsahuje střihovou kartu se schopností sdílet obsah s rozlišením Full HD s 60 FPS, Full HD webkameru s funkcemi umělé inteligence a vysoce kvalitní mikrofon.

Livestreamer 311S – BO311S je all in one řešení pro začínající tvůrce, kteří teprve zjišťují o čem je sdílení obsahu. Sada nabízí tři nejdůležitější pilíře pro streamování – kartu Live Gamer MINI pro záznam herních momentů, webkameru Live Streamer CAM 313, umožňující sdílet s publikem bezprostřední reakce, a kvalitní kompaktní analogový mikrofon.

Právě zvuk je základem pro sdílení obsahu a nejinak je tomu v nové sadě. Lehký, malý a univerzální mikrofon Live Streamer MIC 133P přináší kvalitní zvuk prostřednictvím kardioidní charakteristiky a 3,5mm jack konektoru.

„Nikdy nebylo snazší splnit si sen a stát se streamerem, Live Streamer 311S – BO311S nabízí tvůrcům all in one řešení,“ říká Eddie Chen, produktový manažer AVerMedia, a dodává: „Začínající streameři nyní mohou díky této sadě jednoduše a intuitivně vytvářet zajímavý obsah ve Full HD rozlišení a se studiovou kvalitou zvuku.“

K dispozici jsou také zdarma dodávané pluginy AVerMedia StreamEngine a CamEngine, které podporují aplikace třetích stran, jako jsou Streamlabs OBS, OBS a XSplit. Integrovaný H.264 hardwarový enkodér při použití se StreamEngine zajišťuje nulové vytížení procesoru počítače. CamEngine plugin mění webkameru na interaktivní zařízení s umělou inteligencí umožňující změnu filtru, korekci barev i přidání různých rámečků a samolepek.

AVerMedia nabízí dále aplikaci RECentral, umožňující souběžné vysílání na různých platformách včetně YouTube, Twitch a Facebook. Aplikace podporuje nastavení jednotlivých vrstev pro webkameru, loga a nastavení různých rozlišení a datového toku pro každé vysílání zvlášť z jediného počítače.

AVerMedia Live Streamer 311S – BO311S je na trhu za doporučenou koncovou cenu 5399 Kč v České republice a 209,9 euro na Slovensku.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz