Mobil

Samsung představuje novou řadu Galaxy A s vylepšenými zásadními funkcemi

Posted on

Společnost Samsung Electronics dnes odhalila novou řadu Galaxy A, jejímž prvním zástupcem je nový chytrý telefon Galaxy A50, který už ve střední třídě nabízí zásadní inovace s dopadem na celý segment. Galaxy A50 přichází s vylepšením zásadních funkcí zařízení, nabízí bezrámečkový displej, čtečku otisků prstů v displeji, delší výdrž na baterii a vynikající fotoaparát.

Model A50 má příjemný štíhlý design a hladký zakřivený tvar a je k dispozici ve třech nových charakteristických barvách: černé, bílé a modré. Galaxy A50 bude v České republice dostupný od poloviny března za doporučenou maloobchodní cenu 8 999 Kč. Samsung dnes představil z řady Galaxy A i model Galaxy A30, ten ale na českém trhu dostupný nebude.

Nová řada Galaxy A je navržena s ohledem na to, jak spolu lidé v dnešní době komunikují – sdílejí, pořizují snímky a konzumují obsah v reálném čase. Nabízí různorodá a výkonná zařízení, která dokáží udržet krok s těmito spontánními interakcemi uživatelů.

„Jsme odhodláni zpřístupnit významný pokrok všem a dát jim k dispozici lepší zážitky z používání mobilního telefonu. Inovace začínají už u modernizované řady Galaxy A,“ řekl DJ Koh, prezident a generální ředitel divize IT & Mobile Communications společnosti Samsung Electronics. „Lidé mění způsob, jakým spolu komunikují, a jejich chytré telefony s nimi musí být v tomto ohledu schopné udržet krok. Naše nová řada Galaxy A nabízí vylepšení zásadních funkcí, které tyto interakce probíhající v reálném čase umožňují, a nové modely nabízejí různé možnosti, jak vyjít vstříc stále se měnícím potřebám uživatelů.“

Díky řadě Galaxy A mohou spotřebitelé bez problémů využívat ekosystém Galaxy včetně klíčových služeb, jako jsou Samsung Health, Samsung Pay, Bixby a další[1].

Prvními zástupci modernizované řady Galaxy A jsou dva nově představené modely.

Galaxy A50

Galaxy A50 vás udrží ve spojení se světem, v němž žijete, a nabízí špičkové funkce fotoaparátu, baterii s dlouhou životností, rychlé nabíjení a displej Infinity-U.

Galaxy A50 vám díky fotoaparátu se třemi objektivy, který byl navržen, aby přesně kopíroval fungování lidského zraku, umožní zachytit a sdílet fotografie revolučním způsobem.

  • Ultraširokoúhlý objektiv vám umožní zachytit svět bez omezení. Ve spolupráci s funkcí „inteligentního přepínání“ nyní fotoaparát dokáže rozpoznat a doporučit, kdy je vhodné použít režim Wide Shot.
  • Hlavní kamera s rozlišením 25 Mpx pořizuje živé snímky za jasného denního světla. Ve tmě pak umožňuje inovativní objektiv pořídit jasné snímky tak, že je schopen zachytit více světla a omezit šum. V kombinaci s objektivem Depth nabízí fotoaparát funkci Live Focus, která vám dává možnost přesně si zvolit, co chcete zdůraznit.
  • Fotoaparát s podporou umělé inteligence vám díky funkcím Scene Optimizer, která dokáže rozpoznat a optimalizovat 20 scén, a Flaw Detection, která se postará o pořízení dokonalého portrétu, pomůže zachytit ten nejlepší záběr. Funkce Bixby Vision využívá fotoaparát ve spojení s umělou inteligencí, aby vám pomohla nakupovat na internetu, překládat texty a vyhledávat potřebné informace.
  • Svůj autoportrét zachycený fotoaparátem určeným k pořizování selfíček můžete vylepšit pomocí funkce Selfie Focus, která dokáže jemně rozostřit detaily pozadí.

Model A50 je vybavený čtečkou otisků prstů v displeji a poskytuje tak možnost intuitivního odemykání bez nutnosti změnit způsob držení přístroje.

Galaxy A30

Telefon Galaxy A30 je určen lidem, kteří jsou neustále v pohybu, a je vybaven výkonnou baterií o kapacitě 4 000 mAh s možností rychlého nabíjení.

Bezrámečkový displej Super AMOLED Infinity-U s úhlopříčkou 6,4 palce nabízí podmanivý zážitek, je ideální pro hraní her, sledování videí, provádění více činností současně i prohlížení internetu – umožní vám žít váš život na cestách, aniž byste přišli o kterýkoli zajímavý okamžik.

Telefon A30 je vybaven pokročilými fotografickými funkcemi, jako je dvojitý fotoaparát, včetně ultraširokoúhlého objektivu. Jednoduché zabezpečení přístroje zajišťují funkce zadního odemykání pomocí otisků prstů (Rear Fingerprint) a intuitivního odemykání rozpoznáním obličeje (Face Unlock).


[1] Dostupnost funkcí a služeb se liší podle regionů a modelů.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz