Hry

Predator Race Cup se v roce 2022 vrací s atraktivním prize poolem

Posted on

Společnost Acer dnes oznámila, že spouští registraci do soutěže Predator Race Cup 2022, která je otevřena do 19. 5. 2022. Závody budou probíhat na platformě Assetto Corsa a mohou se jich zúčastnit nejen ambiciózní simracingoví závodníci, ale také fanoušci motorsportu, hráči PC her a další nadšenci.

O účasti v Národním [nebo regionálním] poháru soutěže Predator Cup 2022 rozhodnou kvalifikační závody. 26 jezdců s nejrychlejším časem se pak utká ve třicetiminutovém Národním [nebo regionálním] finále. Dva nejlepší vítězové Národních [nebo regionálních] pohárů dostanou pozvánku na Mezinárodní finále konající se 14. června, kde se utkají s dalšími vítězi Národních pohárů ze 24 zemí. Vítěz Mezinárodního finále vyhraje neopakovatelný a výjimečný zážitek, kdy se na jeden rok připojí k týmu R8G eSports jako nováček a bude se učit od těch nejlepších.

„Po úspěchu prvního Predator Race Cupu, který proběhl v roce 2021, vymýšlíme do budoucna vlastní formáty soutěží v eSportu. Díky spolupráci s profesionálním závodníkem, podnikatelem, zakladatelem týmu R8G eSports a podporovatelem eSportu Romainem Grosjeanem, která započala v roce 2020, může společnost Acer podporovat herní komunitu a pomáhat talentovaným amatérským závodníkům růst,“ říká Hajo Blingen, viceprezident marketingu společnosti Acer pro Evropu, Střední východ a Afriku. „Protože má simracing potenciál se nadále rozvíjet, jsme nesmírně hrdí na to, že můžeme i nadále úzce spolupracovat s týmem R8G eSports a se špičkovými prodejci v mnoha zemích v Evropě, Africe a na Středním východě.“

Všichni účastníci Národního poháru Predator Race Cupu 2022 mají na výběr tři prestižní vozy: Mercedes AMG GT3, Lamborghini Huracan GT3 nebo McLaren 650 GT3. S vybraným vozem budou závodit na 5 891 km dlouhém okruhu Silverstone, který je proslulý svými rychlými zatáčkami a vysokými průměrnými rychlostmi závodníků.

Predator Race Cup 2022 v České republice a na Slovensku bude přenášen živě na Twitch kanále eSuba s odborným komentářem, který bude fanoušky celou akcí provázet. Další podrobnosti o vysílání Mezinárodního finále budou zveřejněny před akcí. K Predator Race Cupu se vážou i speciální prodejní akce u partnera závodu CZC.cz.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz