Hry

Nové Game Ready ovladače nVidia pro hru Sea of Thieves

Posted on

Společnost NVIDIA vydala nové Game Ready ovladače pro hru Sea of Thieves, které zároveň rozšiřují portfolio her podporovaných v rámci NVIDA Highlights a NVIDIA Ansel a to včetně Kingdom Come: Deliverance.

Ovladače Game Ready pro Sea of Thieves

V den uvedení této nové hry si NVIDIA připravila pro hráče Game Ready ovladače splňující certifikaci WHQL od společnosti Microsoft, které jim poskytnou nejlepší možný zážitek. Vývojáři z NVIDIA pracovali do poslední možné minuty, aby optimalizovali výkon a hratelnost.

Call of Duty WWII a Tekken 7 získávají podporu NVIDIA Highlights

S příchodem nového ovladače Game Ready je často úzce spojeno přidání dalších vylepšení pro uživatele. Tyto ovladače s sebou nesou podporu dvou nových tier 1 titulů v NVIDIA Highlights. Jedná se o Call of Duty WWII a Tekken 7.

NVIDIA Highlights automaticky zaznamenává nejlepší momenty ve hře pomocí videa a screenshotu. Díky přímé integraci do hry je možné s precizní přesností zachytit magické momenty ve hře, ať už se jedná o souboj s bossem nebo jinou pěknou akci. Jakmile je herní seance u konce Highlights vám automaticky ukáže záznamy, které si můžete snadno zopakovat nebo sdílet se svými přáteli na Facebooku, YouTube nebo Imgur.

Kingdom Come: Deliverance a Star Wars™ Battlefront™ II s podporou NVIDIA ANSEL

Nejnovější verze ovladače přidává hru a Star Wars Battlefront II do portfolia podporovaných her v rámci NVIDIA Ansel od 21. března.

Využitím nástrojů v NVIDIA Ansel v režimu Arcade máte možnost pořídit screenshot akce z jakéhokoli úhlu, přidat různé filtry, vyladit vzhled, uložit jej ve vysokém rozlišení nebo 360° formátu a vytvořit tak ohromující a unikátní herní fotografii.

Podpora NVIDIA Ansel ve hře Kingdom Come: Deliverance bude následovat již brzy.

Ansel byl integrován také do Pure Farming 2018 a Q.U.B.E 2.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz