Domov

Kyocera představuje steakové nože s ostrými keramickými čepelemi

Posted on

Nesrovnatelně ostré, jedinečně lehké, odolné proti korozi: nové steakové nože Kyocera s ostřím z ušlechtilé hi-tech keramiky jsou skvělou volbou pro všechny milovníky steaků. Ve srovnání s běžnými kovovými noži jsou trvale ostré a snadno se čistí.

Pro milovníky masa není nic lepšího než dokonale grilovaný a šťavnatý steak. Pro dokonalost a maximální požitek od přípravy až po stolování potřebují fanoušci grilování ten správný nůž na krájení steaků. Role, kterou hraje dobrý nůž při přípravě skvělého steaku, by neměla být podceňována: pouze dokonale ostrý nůž umožňuje čisté a bezchybné řezy, aby se vlákna v místě řezu netřepila.

To je důvodem, proč Kyocera nyní využívá své vysoce kvalitní odborné znalosti v oblasti jemných keramických nástrojů i pro milovníky steaků: nové keramické nože splňují nejvyšší standardy a poskytují velké výhody.

Když je maso ukrojeno keramickým ostřím nového steakového nože Kyocera, je vystaveno menšímu tlaku – a tak zřídka ztrácí šťavnatost, což má pozitivní vliv na texturu a chuť. Mikrozoubkovaná čepel nože umožňuje řezání bez potřeby síly. Velmi tvrdý keramický materiál je trvanlivý a čepele zůstávají ostré a odolné. Nerezavějí, a proto nevyžadují žádnou další údržbu a lze je snadno čistit. Díky nízké váze jsou steakové nože s keramickými čepelemi také velmi snadno ovladatelné.

Elegantní design nových steakových nožů od společnosti Kyocera byl vyvinut v Japonsku. Jejich rukojeti a nože jsou záměrně navrženy tak, aby vypadaly štíhle, takže vypadají sofistikovaně na elegantně prostřeném stole. Díky ergonomicky zakřivené rukojeti pohodlně sedí v ruce a poskytují maximální kontrolu při řezání, a to téměř bez námahy.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz