IT

HP ProBook x360 11 G3 přináší digitální transformaci do vzdělávání

Posted on

HP ProBook x360 11 G3 EE je nejtenčí odolný konvertibilní počítač na světě. Už od roku 2015 HP se svými počítači z řady Education Edition přináší neustále odolnější a inovativnější pracovní nástroje ušité na míru studentům. U nového modelu se zaměřilo na nové prvky a funkce, které jim pomohou co nejvíce zvýšit účinnost učení a naopak snížit školám náklady na jejich správu a zkrátit dobu nečinnosti. Jeho uživatelé tak nyní mohou:

  • Učit se ve třídě i v pohybu. Přestože jsou nové počítače tenčí než jejich předchůdce, vypořádají se lépe s úskalími studentského života. Mají totiž gumové okraje, které tlumí nárazy, zpevněnou zástrčku pro napájecí kabel, displej chráněný Corning® Gorilla® Glass 3 a klávesnici odolnou proti polití.
  • Pracovat ve škole i přes cloud. Sebenáročnější školní den bude hračka díky nejnovějším procesorům Intel® a až 16hodinové výdrži na baterii.  K internetu se připojí buď přes spolehlivý 2×2 AC wi-fi adaptér, nebo přes port RJ-45 pomocí síťového kabelu. Ochranu školní sítě a důležitých dat zajistí integrované softwarové nástroje HP pro správu a zabezpečení, jako jsou HP Manageability Integration Kit pro správu systémů s různými OS nebo HP BIOSphere Gen4 pro automatické aktualizace BIOSu.
  • Přizpůsobit se jakémukoliv stylu výuky. Nová funkce HP Interactive Light dodá interakci ve třídě nové obrátky a zlepší spontánní skupinové diskuze, moderované otázky a odpovědi a využití vizualizace při dalších úkolech. Všestranná 360° konstrukce se přizpůsobí jakémukoliv úkolu díky čtyřem módům použití – stojan, stan, tablet a notebook. Studenti tak mohou snadno tvořit, prezentovat a spolupracovat na projektech. Ještě více možností pak přináší volitelná duální kamera a volitelné digitální pero.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz