Hry

Acer přinese 2. května na herní počítače Predator prostřednictvím služby Xbox Game Pass Ultimate akční hru Redfall

Posted on

Společnost Acer dnes oznámila, že ve spolupráci se společnostmi Bethesda Softworks a Microsoft přináší všem majitelům nových herních notebooků a stolních počítačů Acer Predator s operačním systémem Windows 11 očekávaný akční titul Redfall, a to prostřednictvím bezplatné měsíční nabídky Xbox Game Pass Ultimate.

Redfall je FPS hra s otevřeným světem pro jednoho i spolupracující hráče od studia Arkane Austin, oceňovaného týmu stojícího za hrami Prey a Dishonored. Tato příběhová akční střílečka přináší vynikající hratelnost charakteristickou pro toto herní studio. Bude k dispozici na herních počítačích Predator od 2. května 2023 prostřednictvím služby Xbox Game Pass Ultimate.

Hráči si budou moci vyzkoušet úchvatný příběh Arkane z města na ostrově Massachusetts, které je obléháno upíry, když budou hrát Redfall na nejnovějších noteboocích a stolních počítačích Predator s Windows 11. Ty jsou poháněny procesory Intel® Core™ 13. generace a grafickými procesory řady NVIDIA® GeForce RTX™ 40 s technologiemi NVIDIA DLSS 3 a Reflex. Tyto herní počítače jsou také dodávány s měsíčním bezplatným přístupem ke službě Xbox Game Pass Ultimate, takže hráči mohou hrát své oblíbené tituly s přáteli na svých počítačích, konzolích nebo podporovaných zařízeních prostřednictvím služby Xbox Cloud Gaming.

„Společnost Acer je nadšená, že může spolupracovat s Bethesda a Xbox a nabídnout tak špičkové herní zážitky prostřednictvím hry Redfall na naší řadě herních počítačů Predator,“ řekl Vincent Lin, zástupce viceprezidenta pro globální marketing a plánování produktů společnosti Acer Inc. „Věříme, že díky vysokému výkonu, který naše nejnovější řada Predator nabízí, si hráči 2. května Redfall skvěle užijí.“

Ve hře Redfall musíte odhalit pravdu a získat ostrov zpět od upíří nákazy, která zablokovala slunce a odřízla obyvatele od okolního světa. Redfall nabízí možnost hry pro jednoho i více hráčů, takže se hráč může vydat do temnoty sám, nebo se může spojit ve skupině čítající až čtyři hráče. Spoluhráči si mohou vyzkoušet různá zatížení hrdinů a kombinovat své síly, aby našli kreativní řešení upíří apokalypsy. Budete sbírat arzenál specializovaných zbraní a upravovat si postavu unikátními vylepšeními a schopnostmi, aby vyhovovala vašemu hernímu stylu pro střelbu, skrytý boj a vše mezi tím.

Nejpopulárnější

Copyright © AVMAG.cz