Hry

V pondělí 12. 9. sdílela esportová organizace SINNERS Esports video na svých sociálních sítích s reakcemi hráčů, managementu i influencerů na cosi tajného, dosud neodhaleného. Podívejte se sami.

Dnes jsme na otázku, o jakou mělo jít šílenost, dostali odpověď.

SINNERS Esports ve spolupráci se svým partnerem Kaufland odhalili ultimátní způsob přepravy herního gearu – Fofrtašku 2.0! Každý správný důchodce moc dobře ví, že s běžnou fofrtaškou se nákupní performance díky vyšší rychlosti a ušetřené energii takřka ztrojnásobí.

Nová esportová Fofrtaška 2.0 je však customizovaná přímo pro potřeby vrcholových hráčů. Jak tvrdí designéři Fofrtašky 2.0, hodí se skvěle jak na nákup, tak i pro cestu na Major.

Je vybavena revolučním cable management systémem, odpruženou nápravou pro převoz cenného vybavení nebo přihrádkami na myš, klávesnici a sluchátka. Hlavní kapsa v případě potřeby pojme dokonce i monitor. Nechybí ani vychytávky v podobě držáku na pivo a RGB podsvícení. Součástí výbavy je také integrovaná baterie pro dobíjení bezdrátových periferií napájená solárním panelem. Protiskluzové madlo s teleskopickou konstrukcí pak z Fofrtašky 2.0 činí cabin friendly zavazadlo a vertikální stojan zase zajistí dokonalou stabilitu i mimo jízdu. A to zdaleka není vše!

Cena ani dostupnost SINNERS x Kaufland Fofrtašky 2.0 zatím nebyly oznámeny, už teď je ale jisté, že je to první herní merch, o který se poperou hráči, důchodci a možná i pošťáci.

Pro více informací sledujte sociální média SINNERS Esports.

 

Nejpopulárnější

To Top