Mobil

Tipy Moto Aplikace získávají aktualizaci

Společnost Motorola dokazuje, že zákazníci jsou vždy na prvním místě, a to přidáním nových tipů, které uživatelům pomohou lépe porozumět vlastnostem jejich smartphonů. Značka je na čele odvětví mobilních komunikací od roku 1973 a zavázala se poskytovat smysluplnou technologii. S přístupem společnosti k vytváření „designu určeného pro všechny“ a s dlouhodobým cílem podpořit zpřístupňování v mobilním průmyslu, Motorola vždy hledá způsoby, jak zvýšit uživatelskou zkušenost prostřednictvím balíčku softwarových funkcí Moje uživatelské prostředí.

Patří sem Moto Aplikace, poutavá platforma, kde uživatelé najdou všechny funkce, díky kterým jsou telefony Motorola tak snadno použitelné a konkrétní aplikace a přizpůsobení, které zákazníci poznali a které si oblíbili – například Moto Akce a Moto Tipy.

Díky Moto Tipy mohou uživatelé snadno objevit všechny úžasné funkce, které dokáže jejich telefon, ať už jde o zcela nový smartphone ihned po vybalení z krabice nebo stávající zařízení, které dostalo nejnovější aktualizaci softwaru. Ukazuje uživatelům, jak najít tyto zkratky, které šetří čas, získat informace o nových aplikacích nebo jak získat pomoc s nastavením zařízení. Tato aktualizace Moto Tipy se zaměřuje na čtyři nové kategorie;

Co je nového: Pomáhá vám porozumět nejnovějším funkcím systému Android a dostupným nastavením, jako jsou velikost písma a displeje, úprava barev a pohybu. Cílem této nové specializované aplikace Moto Tipy je zvýšit povědomí a viditelnost těchto funkcí systému Android. Dalším příkladem toho, jak společnost Motorola zvyšuje spotřebitelské mobilní zážitky, je, že staví na skvělých věcech, které Google dělá se systémem Android, a nekopíruje jejich.

Co je nového, rovněž zdůrazňuje zcela nové inovativní funkce, které mohou obsahovat nový jazyk. Společnost Motorola se nedávno stala prvním výrobcem mobilních telefonů, který plně podporuje domorodé jazyky, jimiž se mluví v Amazonii. Jazyky Kaingang a Nheengatu jsou nyní k dispozici v zařízeních moto G100, moto G50 a Motorola zařízeních, které podporují Android 11. Je to důležitý krok k úplnému mobilnímu zážitku pro všechny uživatele a příklad závazku společnosti Motorola poskytovat inovativní technologie, které jsou inteligentnější a určené pro všechny.

Začínáme: Provede vás základy používání vašeho nového zařízení Motorola. Od podrobného průvodce, přes nastavení přihlášení pomocí otisků prstů až po registraci vašeho hlasu pro podporu handsfree s Asistentem Google a také k tomu, jak najdete a budete spravovat všechny své oblíbené funkce, díky kterým si můžete svůj telefon přizpůsobit.

Moto Základy: Připomíná vám funkce společnosti Motorola, které jste si oblíbili, jako například gesto dvojitého mávnutí zápěstím na rozsvícení baterky nebo otočení zápěstí pro otevření fotoaparátu pomocí moto Akce. Zdůrazňuje také všechny funkce specifické pro dané zařízení určené k usnadnění a zpříjemnění vašeho života a zážitků z telefonu.

Fotoaparát: Představuje pokročilé funkce fotoaparátu ve vašem zařízení a ukáže vám, jak je používat, například Automatické zachycení úsměvu, Portrét pomocí gesta nebo úplně nová funkce na novém zařízení, jako je například režim Duální snímání na moto G100, který vám umožní nahrávat pomocí zádi a self fotoaparátem současně, což vám umožní vyprávět obě strany příběhu v jednom záběru.

Nejpopulárnější

To Top